Consiliere astrologica ce are ca scop dezvoltarea personala, transformarea obiceiurilor, realizarea obiectivelor propuse, imbunatatirea stilului de viata, mentinerea unor relatii echilibrate si armonioase cu cei din jur, astfel incat tot ce va doriti sa poata deveni realitate.

Horoscop personalizat realizat periodic pentru a cunoaste din timp care sunt zilele dumneavoastra favorabile, in ce domenii de viata puteti avea eficienta sporita si care e perioada ce indica sa fiti precaut si vigilent.

Astrograma natala analizata si interpretata pentru a va cunoaste si a va intelege mai bine. Descoperiti potentialul latent care il aveti din nastere si care folosit intelept va poate aduce satisfactie si armonie in viata.

Compatibilitatea relationala va poate oferi informatii importante despre dumneavoastra si partener sau colaboratori. Aflati ce compatibilitate emotionala, sexuala, spirituala sau intelectuala aveti in actuala relatie!

Papirusul astrologic este un cadou ideal pentru orice ocazie, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Sfaturile, intelepciunea si utilitatea informatiei vor ramane o amintire placuta odata cu trecerea timpului.

Astrologie Financiara pentru persoana fizice si juridice ce doresc sa foloseasca elemente de astrologie pentru a avea succes in activitatile financiare pe care le intreprind. Consiliere si coaching profesional.

Comments

Leave a Reply