Magazinul online kindlestore.ro va pune la dispozitie gama completa de tablete si e-readere marca Kindle la cele mai bune preturi de pe piata. Toate produsele comercializate prin intermediul magazinului kindlestore.ro sunt noi, originale si vin insotite de ambalajul original si de accesoriile oferite de producator. In plus, puteti achizitiona si alte accesorii compatibile cu Kindle tot de pe kindlestore.ro

De asemenea, toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

In ultimii ani, e-readerele si tabletele Kindle au ajuns si pe pietele europene. Dezvoltate initial de Amazon exclusiv pentru piata americana, produsele Kindle sunt acum disponibile in mai multe tari si, prin kindlestore.ro tuturor clientilor din Romania.

Kindlestore.ro va pune la dispozitie gama completa de dispozitive Kindle: Kindle 4 Wi-Fi, Kindle Paperwhite Wi-Fi si 3G, precum si tabletele Kindle Fire – Kindle Fire HD 7”, Kindle Fire HD 8.9”.

Comments

Leave a Reply