Un Kindle este un e-reader conceput special pentru a lua cu tine lecturile in format digital, care dau mari batai de cap citite de pe monitor.
Are o memorie uimitoare, indiferent de tipul ales. Dupa cum s-ar crede, acest obiect nu are deloc o memorie mica.Imagineaza-ti o mica tablita care incorporeaza 3000 de carti. In cate camere ai putea pastra 3000 de carti? Astfel iti poti organiza foldere cu diferite tematici si tipuri de lectura care sa te insoteasca peste tot.
Avantajele sunt deosebite, pe Kindle avand ocazia sa subliniezi, completezi, stergi, rescrii notite anterioare, fara teama de a strica paginile deosebite ale unor editii tiparite.
Internet la indemana
O parte din tipurile acestui dispozitiv au functia de internet wireless, lucru interesant pentru utilizarea dictionarului instant, pe care il poti seta in diverse limbi si care traduce instant un cuvant la simpla evidentiere a acestuia. Unele tipuri ai internet 3G, acest lucru permitand accesarea Internetului indiferent de existenta unei retele WI-FI. Internetul poate fi folosit si la accesarea browserului.
Diverse tipuri
Kindle-ul este disponibil in mai multe variante, cu mai multe sau mai putine caracteristici performante, cu tastatura QWERTY sau cu touchscreen. Tipurile recent lansate precum paperwhite sau mai vechi, precum ebook reader Kindle dar si Kindle wi-fi sau Kindle Fire HDX pot fi gasite pe kindlestore.ro.
Indiferent de tipul ales, un astfel de gadget va aduce cu siguranta avantaje in viata ta de zi cu zi!

Comments

Leave a Reply