Boxpalet-metalic-cu-laturi-din-plasa-si-cu-jumatate-de-latura-pliabila-pentru-facilitarea-manipularii-produselor-depozitate-2.jpg
boxpalet-metalic-cu-laturi-solide-2.jpgContainer-cu-posibilitate-de-stivuire-si-ridicare-pentru-transport-piese-de-capacitate-mare.bmpContainer-stivuibil-cu-separatoare-din-plastic-pentru-componente-auto.jpgcontainer-stivuibil-pentru-componente-auto-3-1.jpg

MAXMETAL CONSTRUCTION SRL

Added by maxmetal

0 reviews

Listed in E-comert

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Societatea MAXMETAL CONSTRUCTION SRL din Brasov, are ca obiect de activitate fabricarea de echipamente si ambalaje returnabile din otel pentru transportul, manipularea si depozitarea materialelor precum: carucioare tip platforma, carucioare verticale, rame mobile, containere standard (boxpaleti metalici), rampe si platforme, rafturi, trailere si rackuri speciale.
Toate produsele noastre sunt proiectate special pentru a se adapta nevoilor clientilor nostri, care doresc sa isi optimizeze felul in care isi desfasoara activitatea, prin imbunatatirea timpilor de incarcare-descarcare si prin reducerea costurilor de transport.
In plus, MAXMETAL este unic distribuitor de roti, rotile si role industriale KAMA in Romania. Gama noastra de produse este extrem de variata si contine roti pivotante simple, roti pivotante cu frana, roti fixe, roti simple, roti cu suspensie fabricate din poliuretan,fonta, PVC, cauciuc gri, cauciuc negru, cauciuc albastru (non-marking), aluminiu, poliamida, polipropilena, otel.
De asemenea, societatea MAXMETAL ofera servicii profesionale de prelucrare a metalelor: indoire si debitare tabla de pana la 6 mm, indoire tevi rotunde, tevi patrate si tevi rectangulare, sudura profesionala, debitare de precizie a profilelor metalice, prelucrari mecanice prin frezare, strunjire si perforare, slefuire si lustruire mecanica, vopsire manuala prin pulverizare.
Pentru toate acestea oferim nu doar preturi competitive, ci si calitate si garantie pentru produsele livrate si, nu in ultimul rand, sfaturi de specialitate si raspunsuri prompte la orice cerere!!!
Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa contactati echipa noastra de vanzari:sales@maxmetal.ro

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Sari la bara de unelte