Caserole polistiren, producator caserole, caserole catering, ambalaje catering polistiren

Euroconf Impex este o societate infiintata in anul 2006, cu capital social integral privat, romanesc.

In anul 2009 a fost pusa in functiune fabrica de polistiren expandat pentru izolatii in constructii.

In anul 2015 a fost finalizata investitia pentru o fabrica de ambalaje din polistiren pentru industria alimentara si catering, iar in anul 2016 noua fabrica a fost pusa in functiune, realizandu-se astfel extinderea obiectului de activitate al firmei si devenind, totodata, primul producator de acest tip de ambalaje din zona Moldovei.

In prezent, producem doua modele de casserole pentru catering, si opt modele de tavite, standard sau absorbante, pentru industria alimentara, urmand ca, in perioada urmatoare, gama de produse sa fie diversificata, in scopul armonizarii cu preferintele clientilor.

De asemenea, detinem mijloace logistice necesare pentru a putea livra comenzi catre clienti atat din tara cat si pentru export, in conditii de calitate si preturi competitive.

Caserole polistirenambalaje catering polistirenproducator caserole catering

Detinem mijloace logistice necesare pentru a putea livra comenzi catre clienti atat din tara cat si pentru export, in conditii de calitate si preturi competitive.

Caserole Polistiren – Ambalaje Catering Polistiren – Caserolele din polistiren expandat pentru catering reprezinta solutia sigura si inteligenta pentru mancarea gatitia datorita greutatii reduse si a capacitatii superioare privind transferul termic redus. Astfel, acest ambalaj este ideal pentru restaurante si firmele specializate pe servicii de catering.

Satisfactia clientilor nosti este prioritatea noastra. Pentru simplificarea procesului de aprovizionare al partenerilor nostri, comercializam si produse auxiliare ambalajelor fabricate de noi. Astfel, pentru ambalajele catering punem la dispozitia clientilor o gama completa de boluri de supa, tacamuri si ambalaje transparente.

Tavitele standard din polistiren expandat reprezinta un ambalaj modern si sigur din punct de vedere igienic. Rezultatul final este excelent pentru stivuire in timpul transportului si o prezentare estetica corespunzatoare la raft a alimentelor.

Toate modelele de tavite standard, pot fi realizate si in varianta absorbanta, la solicitarea clientului. Caserolele din polistiren expandat absorbante inlatura surplusul de lichid, facand produsul expus la raft mai atactiv, implica o manopera scazuta comparativ cu aplicarea materialului absorbant si reduce riscul de scurgeri pe raft si in timpul transportului la clientul final.

Comments

Leave a Reply