Compania noastra este distribuitor al urmatoarelor firme de suplimente nutritive si proteine:
BSN, MUSCLETECH, DYMATIZE, GASPARI NUTRITION, MUSCLE PHARM, OPTIMUM NUTRITION, TWINLAB, UNIVERSAL, SAN si alte brand-uri cunoscute
Aceste produse reprezinta suplimente nutritive cu o calitate garantata. Preluarea comenzilor telefonice se face de luni-diminica, intre orele 10-22.

 

Cu ce mă pot ajuta suplimentele de proteine ?

Chiar dacă nu sunteți un fan al sălilor de sport, suplimentele nutritive vă pot îmbunătăți viața. Îți enumerăm câteva din cele mai bune motive pentru a incepe să folosești.

SCAPĂ DE GRASIME ȘI CONSERVĂ MUSCULATURA

Studii recente au arătat că cei care au folosit proteine au reușit să reducă grasimea cu aproximativ 6% și să își conserve musculatura mult mai bine.

POFTA DE MANCARE

Suplimentele nutritive reduc pofta de mancare. Atunci când simțiți nevoia de a lua o gustare rapidă(de multe ori nesănătoasă), puteți bea un shake de proteine.

STRUCTURĂ OSOASĂ PUTERNICĂ ȘI SĂNĂTOASĂ

Mulți dintre noi nu avem o dietă corespunzătoare pentru a ne lua calciul necesar unei structuri osoase puternice și unui nivel de energie ridicat.

PLANIFICAREA MESELOR ZILNICE

Mulți dintre noi nu au timp pentru a lua mese sănătoase în timpul zile și de aceea mulți recurg la fast-food sau alte mâncăruri nesănătoase.

Comments

Leave a Reply