Firma noastra desfasoara activitati în domeniul realizarii si asigurarii conceptului de securizare si protectie atât a institutiilor, cât si a persoanelor fizice interesate, detinand licentele IGP pentru proiectarea, executia si mentenenta sistemelor de securitate si licentele IGSU pentru proiectarea, executia si mentenenta sistemelor de detectie incendiu .

Oferim consultanta la nivel calificat si de inalt profesionalism pentru detectarea si stabilirea vulnerabilitatilor in paza si protectia unei societati comerciale.

Cunoastem foarte bine atat masurile si principiile ce trebuiesc organizate si aplicate în astfel de situatii, cât si mijloacele tehnice necesare pentru buna indeplinire a masurilor stabilite.

Relationam la modul calificat si profesional cu firmele ce asigura paza locatiilor companiei-client si a angajatilor acesteia, facând din colaborarea cu acestia un mijloc de crestere a eficientei masurilor de paza si protectie ale companiei-client si a bunurilor materiale si umane apartinând acesteia.

Comments

Leave a Reply