Arzatoarele de grasimi sunt suplimente ce reduc pofta de mancare, ofera energie si sunt stimulente termogenice.

Majoritatea acestor produse sunt folosite pentru biodegradarea grăsimilor, stimularea activității cardiace, cerebrale și stimularea activității fizice.

Arzatoarele de grasimi conțin extracte din plante, aminoacizi si minerale, acizi linoleici conjugați şi alte componente naturale.

Arzătoarele de grăsimi sunt recomandate tuturor celor care doresc să ardă grăsimile într-un mod eficient, sănătos și să își îmbunătățească performanța în antrenamentele fizice.

Acțiunea lor de energizare și de stimulare cardiacă și cerebrală, împreună cu abilitatea de a îmbunătăți rezistența mușchilor la efort și reabilitarea acestora fac ca aceste produse să fie indispensabile programelor de antrenament.

Cateva dintre cele mai bune arazatoare de grasimi ar fi:

  • Lipo 6 Black de la Nutrex este unul dintre cele mai puternice arzatoare de grasimi de pe piata. Contine un amestec puternic de termogenice si celule andregenice, ce accelereaza pierderea grasimii corporala din zonele cele mai dificile.

Acesta contine ingrediente ce au rolul de a stimula sistemul nervos si receptorii celulelor de grasime, obligand celulele adipoase sa elibereze acizi grasi in sange pentru a fi utilizati ca si energie.

  • CLA de la MuscleTech reduce prezenta lipoproteinei lipaza, o enzima critica pentru sinteza grasimilor. Atunci cand lipoproteina lipaza este redusa, grasimile sunt arse si transformate in energie.
  • Hydrocycut Hardcore Elite de la MuscleTech are in continutul sau ingrediente care iti vor asigura arderea grasimilor si energie in timpul antrenamentelor, este considerat cel mai bun arzator de grasimi, reprezentand solutia optima de slabire in cel mai scurt timp si cu eficienta maxima
    Daca obiectivul tau este acela de a pierde din greutate, acest Hydroxycut Hardcore Elite este ideal!
  • Hyper Shred de la BSN ajuta la functionarea normala a nivelului de insulina si scaderea poftei de dulce cu ajutorul continutului de banaba leaf si cromium.

Hyper Shred este un supliment nutritiv termogenic puternic ce intervine in metabolismul grasimilor, folosindu-le pe acestea din urma ca sursa de energie.

 

Inainte de a lua decizia de-a merge la o sala de fitness, trebuie sa iti definesti cat mai clar obiectivele.

Bodybuilding-ul este orientat spre obtinerea unei mase musculare mari.

Orice dezvoltare a unei grupe musculare folosind tehnici cu greutati libere, aparate sau greutatea corpului, reprezinta bodybuilding.

Daca esti incepator, nu trebuie sa incepi cu antrenemtul pentru castigarea in greutate, mai intai trebuie sa faci un antrenament pentru forta, pentru a nu-ti suprasolicita muschii, riscand astfel sa-ti faci mai mult rau decat bine.

Poti practica acest sport  pentru recreere sau pentru imbunatatirea personala. Daca nu ai predispozitie spre acumularea masei musculare sau esti deficitar la o anumita grupa musculara, poti ajunge la rezultatele dorite folosind un antrenament adecvat, o alimentatie sanatoasa si suplimente nutritive.

Iata cateva dintre acestea :

  • Vitamine si minerale: Opti-men ON, Multi-Vitamin MuscleTech, Animal Pak Universal, Full Spectrum Mineral Now
  • Gainere: Mass Tech MuscleTech, Gain Fast Universal, Serious Mass ON, Iron Mass Muscle Pharm
  • Amioacizi: Amino 7000 MuscleTech, Amino 8000 Gaspari Nutrition, Amino 1900 Universal, Amino 2222 ON
  • Creatina: Qualitine Gaspari Nutrition, Creatine Dymatize, German Creatine AX, Creatine ON

 

Indiferent ca vrei sa pui masa musculara de calitate sau sa-ti definesti corpul, acesta trebuie sustinut cu efort fizic, dar si cu anumite suplimente nutritive.

Daca vrei sa iei in greutate ai nevoie de suplimente ce contin carbohidrati, cum ar fi Mass Tech-ul, Serious Mass sau Gain Fast.

Atat programul de antrenament cat si cel de suplimentatie trebuie adaptat datelor personale, obiectivelor si resurselor fiecaruia, asadar  trebuie sa iti achizitionezi exact ceea ce are nevoie corpul tau.

Daca vorbim despre definire, produsele recomandate sunt: Gold Standard ONElite Whey Dymatize, Iso 100 Dymatize, Nitro Tech MuscleTech sau Platinum Whey MuscleTech.

Aminoacizii, arzatoarele de grasimi, vitaminele sau pre-work out-urile au o importanta foare mare atunci cand vine vorba despre calitate.

Cei mai multi incepatori au impresia ca daca vor merge de doua ori mai des la sala sau daca vor petrece acolo de doua ori mai mult timp, rezultatele vor fi duble si nu este asa deorece fiecare organism este diferit si are ritmul sau unic de a se dezvolta.

Asadar, trebuie sa va alegeti corect produsele care va vor ajuta cu adevarat.

Leave a Reply